• Η προσφορά τιμής σας είναι κενή
Η μαγεία της πέτρας
Η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Παίρνουμε τα ογκώδης κομμάτια από τα καλύτερα λατομεία όλου τον κόσμου. Η τακτική επιθεώρηση και η προσεκτική επιλογή του κ. Mazrek θα διασφαλίσουν ότι από χώρες όπως η Βραζιλία,Μεξικό,Νότια Αφρική, Αίγυπτος,Πακιστάν,Ιράν,Κίνα,Τουρκία,Ιταλία,Γαλλία και η Νορβηγία θα σας φέρουμε τα καλύτερα.

 

Ομορφιά, ανθεκτικότητα και πνοή του παρελθόντος. Ανακαλύψτε την πέτρα για το σπίτι σας

Η πέτρα είναι ένα εσωτερικό κόσμημα και ένα εξαιρετικό οικοδομικό υλικό. Λόγω της ομορφιάς, των μοναδικών ιδιοτήτων και της επενδυτικής της αξίας, η πέτρα είναι ένα ιερό δισκοπότηρο ανάμεσα στα φυσικά υλικά και στην κατασκευή και το σχεδιασμό έχει ιστορικά και σήμερα μια αποκλειστική θέση.

Μπορείτε να θαυμάσετε και να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από 500 τύπους φυσικής πέτρας σε διάφορα φινιρίσματα από γυαλιστερή έως τραχιά, αντιολισθητική επιφάνεια. Αγγίξτε την ιστορία, ζήστε τη δύναμη της φύσης, εμπνευστείτε από την ομορφιά της πέτρας.

Η εύρεση μιας πέτρας ακούγεται σαν περιπέτεια. Έχω δίκιο ή είναι καθαρό εμπόριο ;

Ταξίδια  για εύρεση μιας πέτρας είναι περιπέτεια ακριβός όπως  ακούγεται. Είναι ένα ταξίδι σε διάφορες και συχνά απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου, όπου αναζητώ τις πιο όμορφες και ποιοτικότερες πέτρες.

 

Ταξιδεύετε  πολύ? Εσείς προσωπικά πηγαίνετε παντού;

Όλες τις πέτρες επιλέγω εγώ προσωπικά. Καθώς η εταιρία μεγάλωνε, περνούσα όλο και περισσότερο χρόνο στο δρόμο, για αυτό  η γυναίκα μου η Ίνγκριντ με συνοδεύει συχνά. Με συνόδευε  και στο ταξίδι του Φεβρουαρίου στην Ινδία, όπου περάσαμε αρκετές εβδομάδες διαλέγοντας πέτρες.

 

Τι ψάχνατε στην Ινδία;

Η Ινδία είναι η πατριδα και καλύτερη  πηγή τον γρανίτη και το μάρμαρου, τις δύο πέτρες που δουλεύω περισσότερο. Ο γρανίτης είναι πολύ σκληρός, ανθεκτικός στη θερμότητα, τους λεκέδες, τις γρατσουνιές, και μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Το μάρμαρο είναι πάλι από τις πιο όμορφες πέτρες, είναι καθαρό και κομψό, ειδικά στην Ινδία το βρίσκω σε όμορφα χρώματα.

Αλλά η Ινδία έχει επίσης μια διαφορετική και προσωπική αξία για μένα. Ήταν αυτή που με έμπνευσε μετά την ανακάλυψη .Από εδώ  το '96 έφερα τις πρώτες μου πέτρες.

 

Πριν από κάθε ταξίδι, έχετε μια ακριβή εικόνα για την πέτρα πάτε  να ψάξετε;

Μετα από πολλά  χρόνια, ξέρω ακριβώς ότι θα βρω εξαιρετικό γρανίτη στη νότια Ινδία και μάρμαρο στο βορρά. Όταν ταξιδεύω κάπου, συνήθως πηγαίνω με  σιγουριά, ότι θα βρω αυτό που ψάχνω και δεν γυρίζω σπίτι μέχρι να αγοράσω αυτό, για  το οποίο έχω έρθει.

 

Έρχεστε λοιπόν σε κάποια χώρα, σε ένα συγκεκριμένο λατομείο, έχοντας μια ιδέα για το τι και πόσο θα αγοράσετε; Θα αγοράσετε και θα επιστρέψετε σπίτι; Όπως στο σούπερ μάρκετ;

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι πέτρες έχουν διαφορετική ομορφιά και διαφορετική ποιότητα. Επιλέγω λατομεία όπου περιμένω να βρω τα καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα τόσο εύκολα και γρήγορα. Μερικές φορές η εύρεση της κατάλληλης πέτρας για την εταιρία Adriatik είναι πιο δύσκολη, γιατί η ποιότητα είναι μια αξία για μένα όπου δεν συμβιβάζομαι.

"Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ."

 

Δηλαδή  ξέρετε καλά τις πέτρες και τα λατομεία. Θα σας ξαφνιάσει ότι θα  βρείτε κάτι νέο;

Μου αρέσει να ανακαλύπτω. Έχω πάντα τα μάτια μου ανοιχτά στα ταξίδια μου και μερικές φορές καταφέρνω να βρω κάτι ιδιαίτερο που θα με εκπλήξει.

 

Πού αλλού πας για «ψώνια»;

Η Ινδία είναι η πιο ελκυστική για μένα, αλλά ταξιδεύω και στην Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν, Νότια Αφρική, Βραζιλία και ακόμη και τη Σκανδιναβία.